Rólunk

plug-free-img.png

Víz gáz fűtés szerelés és javítás. Gázkészülék javítás, gázkészülék csere.

Végzettségeink
  • Épületgépész technikus
  • Gázvezeték szerelő (arcképes gázszerelő igazolvánnyal rendelkezünk)
  • Gáz és hőtermelő berendezés szerelő
  • Gázipari műszaki biztonsági felülvizsgáló
  • Központi fűtés és csőhálózat szerelő
  • Vízvezeték és készülékszerelő

Filozófiánk

Szeretjük a munkánkat és örömmel tölt el, ha egy munka nem csak szakszerű, hanem esztétikailag is megüti azt a magas mércét amit magunkkal szemben támasztunk. Társaságunk tagjai magasan kvalifikált, szakmai körökben is elismert több mint 20 éves szakmai gyakorlattal, és tapasztalattal bíró szakemberek. Munkánkat a precizitás és a megbízhatóság jellemzi.

Igyekszünk az Önök számára legjobb megoldást megtalálni, mely a nagyobb munkák során is a legkevesebb kellemetlenséget okozza.

Széleskörű termékismerettel rendelkezünk így a munkánk során egyaránt alkalmazzuk a legmodernebb technológiákat valamint azokat a minőségi anyagokat amelyek garantálni tudják a hosszú hibamentes élettartamot megrendelőink számára.

Víz gáz fűtés szerelés során szerzett több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkra hagyatkozva rendszerszemléletben gondolkodunk és dolgozunk.

Az épületgépészet az egyik leggyorsabban fejlődő iparág. Egy ház építés költségének az ¼-ét az épületgépeszet teszi ki, ezért nem mindegy hogy milyen anyagokból és milyen minőségben történik a kivitelezés. Egy rosszul megépített épületgépészeti rendszer nem csak a későbbi felhasználó komfortérzetét, de a rendszer energiatakarékos fenntarthatóságát is befolyásolja.

A mai gazdasági helyzetben a megrendelők felismerték a minőségi és energiatakarékos anyagok felhasználásának jelentőségét.

Egy korszerű épületgépészeti kivitelezésnek meg kell felelni a környezetvédelmi előírásoknak, tekintettel kell lenni az energiatakarékosságra, valamint belátható időn belül meg kell térülnie a beruházásnak mert ellenkező esetben a megrendelő nem fektet plusz költségeket a fejlesztésekre.

Bebizonyosodott, hogy a kivitelező tudása szakmai felkészültsége és elhivatottságának mekkora jelentősége van.

A mi vállalkozásunk ezen a területen tud szerepet vállalni, és egy magas szintű szolgáltatást nyújtani nem csak rövid időre hanem hosszú távon is.

A gázkészülékek és kémények karbantartásának fontossága.

Fontos tudni hogy Gázipari Műszaki Biztonsági Felülvizsgálatot a kivitelezés létesítéskori érvényben lévő hatályos jogszabály alapján kell vizsgálni. Egyszerűsített gázkészülék csere után kötelező felülvizsgálatot végezni.