Rólunk

plug-free-img.png

Víz gáz fűtés szerelés és javítás. Gázkészülék javítás, gázkészülék csere.

Végzettségeink
  • Épületgépész technikus
  • Gázvezeték szerelő (arcképes gázszerelő igazolvánnyal rendelkezünk)
  • Gáz és hőtermelő berendezés szerelő
  • Gázipari műszaki biztonsági felülvizsgáló
  • Központi fűtés és csőhálózat szerelő
  • Vízvezeték és készülékszerelő

Filozófiánk

Víz gáz fűtés szerelés - Tűzivíz vezeték a metró alagútban.Szeretjük a munkánkat és örömmel tölt el, ha egy munka nem csak szakszerű, hanem esztétikailag is megüti azt a magas mércét amit magunkkal szemben támasztunk. Társaságunk tagjai magasan kvalifikált, szakmai körökben is elismert több mint 20 éves szakmai gyakorlattal, és tapasztalattal bíró szakemberek. Munkánkat a precizitás és a megbízhatóság jellemzi.

Igyekszünk az Önök számára legjobb megoldást megtalálni, mely a nagyobb munkák során is a legkevesebb kellemetlenséget okozza.

Víz gáz fűtés szerelés - Szolár egység a kazánházban, alatta osztó-gyűjtőSzéleskörű termékismerettel rendelkezünk így a munkánk során egyaránt alkalmazzuk a legmodernebb technológiákat valamint azokat a minőségi anyagokat amelyek garantálni tudják a hosszú hibamentes élettartamot megrendelőink számára.

Víz gáz fűtés szerelés során szerzett több mint 20 éves szakmai tapasztalatunkra hagyatkozva rendszerszemléletben gondolkodunk és dolgozunk.

Víz gáz fűtés szerelés - Talajszondás hőszivattyú beépítveAz épületgépészet az egyik leggyorsabban fejlődő iparág. Egy ház építés költségének az ¼-ét az épületgépeszet teszi ki, ezért nem mindegy hogy milyen anyagokból és milyen minőségben történik a kivitelezés. Egy rosszul megépített épületgépészeti rendszer nem csak a későbbi felhasználó komfortérzetét, de a rendszer energiatakarékos fenntarthatóságát is befolyásolja.

A mai gazdasági helyzetben a megrendelők felismerték a minőségi és energiatakarékos anyagok felhasználásának jelentőségét.

Víz gáz fűtés szerelés - Hőszivattyú, Puffer tároló Tágulási tartályEgy korszerű épületgépészeti kivitelezésnek meg kell felelni a környezetvédelmi előírásoknak, tekintettel kell lenni az energiatakarékosságra, valamint belátható időn belül meg kell térülnie a beruházásnak mert ellenkező esetben a megrendelő nem fektet plusz költségeket a fejlesztésekre.

Bebizonyosodott, hogy a kivitelező tudása szakmai felkészültsége és elhivatottságának mekkora jelentősége van.

A mi vállalkozásunk ezen a területen tud szerepet vállalni, és egy magas szintű szolgáltatást nyújtani nem csak rövid időre hanem hosszú távon is.

A gázkészülékek és kémények karbantartásának fontossága.

Fontos tudni hogy Gázipari Műszaki Biztonsági Felülvizsgálatot a kivitelezés létesítéskori érvényben lévő hatályos jogszabály alapján kell vizsgálni. Egyszerűsített gázkészülék csere után kötelező felülvizsgálatot végezni.